Új megbízást kezdtünk régi partnerünknek

Nagy örömünkre szolgál, hogy az építőipari piac egyik nagy hagyományokkal és szakmai múlttal rendelkező vállalkozása, a BAU-VIP Generál Kft. ismét felkért minket egyik budapesti munkaterületének folyamatos felügyeletére. Partnerünk családi vállalkozásként indult, és elsődlegesen minőségi beruházások kivitelezése területén ért el komoly sikereket! Reméljük, üzleti kapcsolatunk...
Olvasson tovább

Új partnerünk

Megállapodtunk az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-vel, július óta élőerős vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtunk a cég győri telephelyén. Az MAN Kft. magas minőségű, megbízható, kényelmes és környezetbarát tehergépjárműveket, városi és turista autóbuszokat és ipari motorokat kínál ügyfelei és partnerei számára Magyarországon, teljes körű szolgáltatásokat biztosítva a jármű- ...
Olvasson tovább

Bővült partneri körünk

Augusztus 1-től újabb Megbízóval gyarapodtunk, a Gerlot Kft. telephelyét őrizzük Nemesviden. Partnerünk gabonafélék termesztésével foglalkozik. Mint minden új megbízás esetén, most is nagy örömmel állunk neki a feladatnak, s minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy Megbízónk maximálisan elégedett legyen munkánkkal. Élőerős szolgáltatásunkról itt olvashat bővebben!
Olvasson tovább

A vészhelyzetben is szolgáltatunk

Tájékoztatjuk minden kedves Partnerünket, hogy cégünk a kialakult pandémiás vészhelyzet ellenére változatlanul működik, és minden szolgáltatásunk és kapcsolattartási formánk fennakadás nélkül funkcionál.

Szolgáltatási portfoliónkat a járványhelyzetnek megfelelően kibővítettük. Beemeletük kínálatunkba a hidegködös fertőtlenítést, a munkavállalók koronavírus tesztelését és annak adminisztrációját, és a testhőmérsékletet mérő intelligens kamerarendszert.

Pandémiás akciócsomagunkról ITT talál további infókat!>>

Kollégáink biztonsága érdekében megtettük a szükséges lépéseket. Menedzsereink többsége számára kialakítottuk az otthonról dolgozás lehetőségét, őket továbbra is elérik a megszokott módon.
Vagyonőreink, munkájuk jellegéből adódóan nem dolgozhatnak otthonról, ezért őket a kockázatosnak ítélt legtöbb helyen védőfelszereléssel láttuk el. Sok telephelyen most még az átlagosnál is nagyobb szükség van munkájukra, hiszen ők ellenőrzik a belépő dolgozók testhőmérsékletét, általános állapotát, illetve némelyik objektumban gondoskodnak az ügyféltérbe belépők létszámának korlátozásáról is.
Kitartást és jó egészséget kívánunk Önöknek és jelezzék, ha bármiben segíteni tudunk! Továbbra is számíthatnak ránk!

Őrmester Nyrt. Vezetőség