Tolvajt fogtunk az Unipatikában

Cégünk munkatársai minden objektumban maximális körültekintéssel igyekeznek ellátni munkájukat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy frissen történt esemény. Múlt vasárnap este, az általunk őrzött Corvin Plázában nemrég megnyílt Unipatikában szolgálatot teljesítő Pataki Tibor kollégánk sikeresen elkapott egy tolvajt, aki éppen egy értékes terméket akart ellopni. Tibor gyanút ...
Olvasson tovább

Megállapodtunk az óriásmárkát gyártó Giant Hungary Kft.-vel

15 millió eurós beruházás keretében a világ legnagyobb kerékpárgyártója, a tajvani Giant Group, új gyártóüzemet létesített Gyöngyösön. A 22 hektáros területen induló új vállalkozás az Európában egyre népszerűbb és keresettebb Pedelec típusú Ebike-ok sorozatgyártását fogja hamarosan megkezdeni. A Giant jelenleg Ázsián kívül mindössze Hollandiában gyárt kerékpárokat, az ott előál...
Olvasson tovább

Ózonos fertőtlenítést végeztünk

Ózonos fertőtlenítést végeztünk az ISV Hústermelő Zrt. irodáiban 240 m2 területen. Megbízónk sertéstenyésztéssel, takarmányozással és szaktanácsadással foglalkozik. Az élelmiszeriparban különösen fontos a megfelelő felületfertőtlenítés, örülünk, hogy segíthettünk biztonságosabbá tenni a helyiségeket.   Partnerünkről bővebben itt, szolgáltatásunkról itt olvashat!
Olvasson tovább

A vészhelyzetben is szolgáltatunk

Tájékoztatjuk minden kedves Partnerünket, hogy cégünk a kialakult pandémiás vészhelyzet ellenére változatlanul működik, és minden szolgáltatásunk és kapcsolattartási formánk fennakadás nélkül funkcionál.

Szolgáltatási portfoliónkat a járványhelyzetnek megfelelően kibővítettük. Beemeletük kínálatunkba a hidegködös fertőtlenítést, a munkavállalók koronavírus tesztelését és annak adminisztrációját, és a testhőmérsékletet mérő intelligens kamerarendszert.

Pandémiás akciócsomagunkról ITT talál további infókat!>>

Kollégáink biztonsága érdekében megtettük a szükséges lépéseket. Menedzsereink többsége számára kialakítottuk az otthonról dolgozás lehetőségét, őket továbbra is elérik a megszokott módon.
Vagyonőreink, munkájuk jellegéből adódóan nem dolgozhatnak otthonról, ezért őket a kockázatosnak ítélt legtöbb helyen védőfelszereléssel láttuk el. Sok telephelyen most még az átlagosnál is nagyobb szükség van munkájukra, hiszen ők ellenőrzik a belépő dolgozók testhőmérsékletét, általános állapotát, illetve némelyik objektumban gondoskodnak az ügyféltérbe belépők létszámának korlátozásáról is.
Kitartást és jó egészséget kívánunk Önöknek és jelezzék, ha bármiben segíteni tudunk! Továbbra is számíthatnak ránk!

Őrmester Nyrt. Vezetőség