Biztonságtechnika

biztonsagrechnika

A jövő vívmányaival a jelen biztonságáért!

A biztonságtechnika széles spektrumát lefedve vállaljuk rendszerek teljes körű tervezését, kivitelezését, karbantartását társasházi lakások 1-2 érzékelős riasztórendszerétől, egészen a nagyipari objektumok komplex vagyonvédelmi rendszeréig.
A megrendelői igényeket minden esetben alapos felmérést és konzultációt követően maximális szakmai hozzáértéssel teljesítjük, és pontos dokumentációs rendszerrel látjuk el. Az általunk telepített rendszerekre 12 hónapos teljes körű garanciát vállalunk. Karbantartási szerződés kötése esetén a garancia letelte után is felügyeljük, javítjuk az általunk telepített eszközöket.

Amivel foglalkozunk:

  • CCTV kamerák
  • Riasztó rendszerek (kábeles, rádiós megoldások okostelefonos hozzáféréssel)
  • Beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszerek (kártyás, biometrikus)
  • Támadásjelző rendszerek
  • Füstágyúk
  • Sorompók, forgóvillák

Kamerarendszer audit

Adott esetben egy felszerelt rendszer azt a hamis illúziót keltheti, hogy nagyobb biztonságban tudhatjuk a kamerák látószögében lévő értékeket, ám ez közel sem biztos, ha a finomhangolás, tesztelés nem történt meg.

A rendszer telepítését végző biztonsági cégek mérnök szakemberei az esetek többségében befejezettnek tekintik munkájukat azzal, hogy a megrendelt kamerákat felszerelték a kijelölt helyekre, és azok képei befutnak a vagyonőr szolgálati helyén felállított munkaállomásra.

Tovább

 

Újgenerációs kamerarendszerek

Újgenerációs kamerarendszer - biztonságtechnikaOlyan intelligens kamerarendszereket kínálunk, melyek azonnali beavatkozást tesznek lehetővé riasztási eseménykor. Ezen rendszerek jelenleg a csúcstechnológiát képviselik a biztonságtechnika piacán. Számtalan funkcióval segítik a megfigyelő személyzet munkáját, ilyenek – a teljesség igénye nélkül – a mozgásdetektálás, a rendszám felismerés, elhagyott tárgyak detektálása, tárgyak vagy emberek számlálása, kamera elmozgatásának felismerése, stb. Az általunk kínált rendszerek hatásosan alkalmazhatóak meglévő kamerarendszerekre is.
Ezeket a rendszereket nem csak a vagyonvédelemben alkalmazhatjuk, hanem ipari folyamatok kontrollálására, minőségellenőrzésre, statisztikai célokra is.

Tovább

 

IMCo - Biztonsági polcrendszer

imcoA polcrendszer a biztonságtechnika fontos része az áruházakban. Érzékeli a termékek eltávolítását a polcokról és elemző algoritmusával felismeri a nem szokványos viselkedést, azaz azt, amikor potenciális tolvaj tevékenykedik az üzletben. Ilyenkor jelzést generál. A jelzés egyrészt riasztó hangban nyilvánul meg, amelyet hall a személyzet, valamint a gyanús személy is. Gyakran ez már elég elrettentően hat ahhoz, hogy feladja szándékát. Másrészt a jelzés beköthető a meglévő kamerarendszerre, telefonra, vagy érkezhet akár a biztonsági őrnél lévő érzékelő eszközre is.

Tovább

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó blogbejegyzések

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!