Egyéb szolgáltatásaink

egyeb_szolgaltatas

 

Cégünk komplex megoldásokat kínál, amely azt jelenti, hogy a különböző vagyonvédelmi szolgáltatásainkat összehangolva nyújtjuk, ezáltal magasabb szintű védelmi szintet tudunk elérni az őrzött objektumban. Ezenkívül kiegészítő szolgáltatásokkal kívánjuk még gördülékenyebbé tenni ügyfeleink üzletmenetét.

 

Biztonsági audit

A rizikófaktorok kellő időben történő feltárása, analizálása, s azok elhárítása lehetővé teszi a cégek zavartalanabb, stabilabb működését. Partnereinknél biztonsági audit keretében kockázatelemzést végzünk, amely keretében feltárjuk a védelmi rendszer hiányosságait. A feltárt hiányosságok alapján javaslatot készítünk ezek kiiktatására.

Tovább

Magánnyomozás

Cégünk jogi- és magánszemélyek megbízásából évek óta végez eredményes magánnyomozói tevékenységet. Kizárólag törvényes kereteken belül, az adatvédelmi és a személyiségi jogokra vonatkozó szabályok betartásával dolgozunk. Széleskörű technikai háttér mellett, elmélyült szakmai ismeretekkel rendelkező, felkészült munkatársak látják el a magánnyomozói tevékenységeket.

Tovább

Lehallgatás elleni védelem

A Speech MaskingTM -gal komplett irodákat, vagy akár nagyobb konferenciatermeket is külsőleg lehallgatás-biztossá lehet tenni. Ezt a forradalmian új lehallgatás elleni védelem, amit az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. a jelenlegi és jövőbeni partnerei számára kínál.

Tovább

Digitális őrszolgálati napló - I.D.S.S.

Az I.D.S.S egy olyan egyedi fejlesztésű, digitális dokumentációs rendszer, amely hatékonyan egészíti ki élőerős tevékenységünket, s a megbízónak költségmegtakarítást, színvonalasabb őrszolgálati tevékenységet nyújt, valamint több rálátást enged az őrszolgálat munkájára.

Tovább

Takarítás

Az általunk nyújtott szolgáltatás kiemelkedő színvonalának alapja a magyar- és az uniós szabványoknak megfelelő technológia, a nagy teljesítményű ipari gépekkel felszerelt modern géppark alkalmazása, az EU előírásoknak megfelelő tisztítószerek használata. Különösen az élőerős őrzési szolgálat kiegészítőjeként, fokozottabb biztonságot jelent a dolgozók és a vendégek számára.

Tovább

Mechanikai védelem

A mechanikai védelem eszköztára természetesen bővül és fejlődik, - de alapvetően ősidők óta megbízhatóan szolgál minket. A kerítések, sorompók, zárszerkezetek, nyílászárók, páncélszekrények egyaránt hozzájárulnak a lakásunk, vagy bármilyen objektumunk biztonsági szintjének emeléséhez. A mechanikai eszközök - például egy komoly biztonsági ajtó - képesek olyan mértékű ellenállást kifejteni, amely többnyire meghiúsítja a betöréseket.

Tovább

IMCo - Biztonsági polcrendszer

A polcrendszer a biztonságtechnika fontos része az áruházakban. Érzékeli a termékek eltávolítását a polcokról és elemző algoritmusával felismeri a nem szokványos viselkedést, azaz azt, amikor potenciális tolvaj tevékenykedik az üzletben. Ilyenkor jelzést generál. A jelzés egyrészt riasztó hangban nyilvánul meg, amelyet hall a személyzet, valamint a gyanús személy is. Gyakran ez már elég elrettentően hat ahhoz, hogy feladja szándékát. Másrészt a jelzés beköthető a meglévő kamerarendszerre, telefonra, vagy érkezhet akár a biztonsági őrnél lévő érzékelő eszközre is.

Tovább

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!