Ingyenes tudáscsomagjaink

tudascsomag
Az alábbiakban ingyenes tudáscsomagjainkról talál bővebb információt!

Regisztráció után leveleinket hetente fogja kapni. Gmail-es email címmel való feliratkozás esetén előfordulhat, hogy a promóció mappában fogja megtalálni levelünket!

Intelligens kamerarendszer tudáscsomag

intcam

Az intelligens, új generációs kamerarendszerek a csúcstechnológiát képviselik a vagyonvédelmi piacon. A hagyományos - többnyire csak képfelvételek rögzítésére tervezett – kamerarendszerekkel szemben ezek a kamerarendszerek képesek a valós idejű értesítésre, valamint beavatkozásra! Az operátor figyelme lankadhat, de az intelligens szoftver hibátlanul és azonnal riasztást küld, így az operátor be tud avatkozni! Ha szeretne többet megtudni ezekről a rendszerekről, iratkozzon fel a témáról szóló tudáscsomagunkra!

Tovább

Betörésvédelmi tudáscsomag

shutterstock_106441721_800

Ne bízza a véletlenre lakása és értékei  megóvását!  Ma már a betörők is képezik magukat. Ha Ön is képezni akarja önmagát, mi segítünk ebben! Tudáscsomagunk a sokak által nehezen érthető vagyonvédelmi szakzsargon helyett hétköznapi nyelven foglalja össze a betörésvédelem legfontosabb összefüggéseit. Segít megérteni bizonyos technikai megoldások előnyeit-hátrányait, hasznos tanácsokkal látja el Önt otthona és értékei megóvását illetően! Iratkozzon fel ingyenes  betörésvédelmi képzési sorozatunkra!

Tovább

Webshop tudáscsomag

webshop_hirlevelWebshop termékismertetőnkben hétről-hétre ízelítőt kaphat egy-egy webshopos termékünkből, részletes leírással, képekkel, videóval. Webshopunkban a mindennapi életet biztonságosabbá tevő áruk találhatók, melyek praktikusak, egyszerűen kezelhetők és olcsók. Célunk, hogy mindenki megtalálja az őt igazán érdeklő biztonsági terméket, s tudatos vásárlóként vásárlás előtt minél több információval rendelkezzen a megvásárolni kívánt portékáról.
Ha szívesen fogadja webshop termékismertetőnket, iratkozzon fel tudáscsomagunkra!

Tovább

Általános hírlevél

altalanos_hirlevelInduló munkáinkról, legújabb fejlesztéseinkről, innovációinkról számolunk be hóról-hóra a kedves érdeklődő közönségnek.
Olvasmányos híreink érdekesek lehetnek mind már meglévő megbízóinknak, mind azoknak, akik még csak most gondolkoznak szolgáltató választásán.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen akcióinkról, híreinkről!

Tovább