Kiváló eredmények a hidegködös fertőtlenítésünk hatásvizsgálatán

Még májusban végeztük el a BKV Zrt. egyik végállomásának hidegködös fertőtlenítését, és partnerünk speciális eszközével mérte meg a fertőtlenítés hatékonyságát.

A fertőtlenítésre kijelölt területen, a munka megkezdése elött mintát vettek a helyiség több pontján, majd ezeket egy úgynevezett ATP módszerrel vizsgálták. Az eszköz relatív fényegység értékben, vagyis RLU-ban mutatja meg a mért eredményt, melyből látható a jelenlévő mikroorganizmusok mennyisége. A behatást követő idő leteltével (1 óra) újabb mérést végeztek, amely bizonyos pontokon magasabb értékeket eredményezett, mely természetes folyamat, a hidrogén-peroxid és ezüst kolloid feloldotta az egyébként nem mérhető mikroorganizmusokat. A végeredmény önmagáért beszél melynek vizsgálatára 5 nap elteltével került sor. Egy kivételével mindenhol töredékére csökkent az RLU érték, egyedül a mosdón mértek magasabbat, ami viszont a fertőtlenítés utáni használatnak tudható be.

Vegye igénybe hidegködös fertőtlenítő  szoláltatásunkat, hiszen  augusztus 31-ig 25% kedvezményt kínálunk! (KEDVEZMÉNYKÓD: HIDEGKOD25ORM)

Partnerünkről, a BKV Zrt.-ről ITT, szolgáltatásunkról ITT olvashat bővebben!