Magánnyomozás

magannyomozas

 

Ne seperje szőnyeg alá a kényes ügyeket! Bízza ránk, - mi utánajárunk és kinyomozzuk!

Az Ön számára fontos – rejtett – információkat kiderítjük, feltárjuk, mindezt törvényes módszerekkel, hatékonyan és viszonylag gyorsan!
Széleskörű informatikai háttér, elmélyült szakmai elemző team, felkészült munkatársak garantálják a gyors és sikeres magánnyomozási jelentést.

Szolgáltásaink keretein belül vállaljuk:

 • gazdálkodó szervezet átvilágítását;
 • céginformációk gyűjtését;
 • gazdálkodó szervezet tevékenységének megfigyelését, nyomon követését;
 • környezettanulmány készítését;
 • ügyfél átvilágítást;
 • menedzsment ellenőrzését;
 • biztonsági tanácsadást;
 • tanúkutatást büntető eljárásban, szabálysértési eljárásban, polgárjogi eljárásban;
 • gazdasági hírszerzés elleni védelmet;
 • technikai felderítést;
 • üzleti tárgyalások technikai biztosítását és védelmét;
 • szakértői vizsgálatokat (daktiloszkópia, vegyész, biológus, DNS, stb.).

Gazdálkodó szerv átvilágítása, céginformációk gyűjtése:

Társaságunk a jogszabályi kereteknek megfelelően a legálisan megszerezhető, kutatható anyagokból, verbális információkból, cégbírósági anyagokból, sajtó elemzésből, nyílt, vizuális megfigyelések sorozatából gyűjt és rendszerez releváns információkat.

Munkánk során nagy figyelmet szentelünk a manipulált, hamis, kozmetikázott, és nem releváns adatok kiszűrésére!
Az operatív úton történő adatgyűjtés általában a leghatásosabb eszköz a megbízó hírigényének kielégítésére. Ezt a speciális munkát volt hivatásos tisztek, a bűnügyi területen eltöltött évtizedekkel a hátuk mögött végzik. Szakmai képzettségük, tapasztalatuk megfelelő hátteret biztosít munkájuk megtervezésében, végrehajtásában. Magánnyomozói tevékenység végzéséhez szükséges rendőrhatósági engedéllyel, kamarai tagsággal rendelkeznek.

Környezettanulmány

Elkészítése klasszikusan a magánnyomozás része, melynek során minden fellelhető adatot, információt igyekszünk beszerezni, rendszerezni, úgy, mint a személlyel kapcsolatos lakókörnyezeti, munkahelyi, családtörténeti és egyéb, a személyprofil kialakításához szükséges összes releváns információt. A környezettanulmány során legálisan hozzáférhető nyilvántartásokat, internetes felületeket, vizuális megfigyeléseket, alkalmi adatszolgáltatókat alkalmazunk, leplezett, fedett meghallgatásokat végzünk. A környezettanulmány során törvényes keretek ismeretében szükség esetén fotó-, videó- és hangdokumentációt készítünk.

Összefoglaló jelentés

Ebben a dokumentumban összegezzük munkánkat, melynek mellékletét dokumentumok, fotók, hanganyagok teszik teljessé. A rendkívül szűk törvényi keret ismeretében kizárólag olyan információ használható fel hatóság előtt, melyet előzetesen kontrolláltunk. A magánnyomozás elkészített anyagát kérésre digitalizált vagy nyomtatott formában prezentáljuk, igény esetén mindkettőben. A szerződés teljesülését követően a birtokunkban lévő anyagot a törvényi előírások alapján megsemmisítjük.
Munkánk során a legmagasabb fokú diszkréció és titkosítás elvei szerint járunk el megrendelőink védelmében.

kincs_gergely_pmAmennyiben bármilyen további kérdése adódna hívja projektfelelősünket Kincs Gergelyt a +36 1 368 2002  -es telefonszámon.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!