Őrzés-védelem

orszolgalat_hdr

 

Értéket őrzünk, értéket teremtünk!

A megbízóink optimális működéséhez mért, minden olyan releváns eltérést detektálunk amely számukra veszteséget, kockázati kitettséget jelenthet. Munkánkkal mérhető és kimutatható hozzáadott értéket termelünk, és hozzájárulunk megelégedett partnereink biztonságos és nyereséges működéséhez!

Őrszolgálat

Képzett és felkészített őrszolgálatunkkal jelentősen lecsökkentjük a vagyonvédelmi kockázatokat a védett objektumban. Szakembereink közreműködnek a biztonsági stratégia elkészítésében és a különböző veszélyforrásokra hatékonyan reagáló védelmi intézkedések kialakításában. A vagyonvédelmi szolgáltatásokra vonatkozó javaslatunkat előzetes konzultáció után, a feladatok és a terület egyedi sajátosságainak megismerését követően, testre szabottan alakítjuk ki.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

Legyen szó bármilyen rendezvényről; gáláról, sporteseményről, kulturális eseményről, cégünk profi szakember gárdával biztosítja a vendégek gondtalan szórakozását. A meghatározott részvételi és biztonsági szabályokat kollégáink teljes mértékben követik és udvariasan, de szigorúan betartatják a résztvevőkkel. Legfőbb célunk, hogy maradéktalanul kiszolgáljuk megbízónk igényeit. Ennek érdekében segítünk a rendezvény szervezői szakaszától kezdve, a lebonyolításon keresztül egészen a rendezvényt záró feladatokig.

Tovább

Recepció

Recepciósaink kulcsfontosságú tagjai a személyzetnek bármilyen vállalatnál. Ők az elsők akik találkoznak a céghez érkező vendégekkel, ügyfelekkel, így kulcsfontosságú, hogy jól felkészültek, türelmesek, kedvesek , valamint jó megjelenésűek legyenek.

Tovább

Személyvédelem

A személyvédelem az őrzés-védelem talán legismertebb szakterülete, cégünk legszenzitívebb szolgáltatása, amelynek során munkatársaink akár hosszú hónapokra nagyon szoros kapcsolatba kerülnek ügyfeleinkkel és azok családtagjaival. A testőrök kiválasztása is ügyfelünkkel közösen történik, hiszen a szimpátia és a bizalom kiemelten fontos. Kollégáink rendszeresen részt vesznek elméleti valamint gyakorlati képzéseken, nemzetközi tapasztalatokkal, magas szintű idegennyelv-tudással, speciális- (elsősegélynyújtás, újraélesztés), valamint protokoll ismeretekkel rendelkeznek.

Tovább

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!