Őrzés-védelem

orszolgalat_hdr

 

Értéket őrzünk, értéket teremtünk!

Fő profilunk az élőerős őrzés-védelem.

Vállalatunk alappillérei, a tapasztalt és precíz vagyonőrök különböző feladatokat látnak el országszerte.
Tevékenységünk eredményeként nő a biztonsági szint, lecsökkentjük a felmerülő vagyonvédelmi kockázatokat.

Az őrzés-védelem feladatait mindig és mindenhol a legkörültekintőbben végezzük.

Őrszolgálat

őrzés-védelem

Képzett és felkészített őrszolgálatunkkal jelentősen lecsökkentjük a vagyonvédelmi kockázatokat a védett objektumban. Szakembereink közreműködnek a biztonsági stratégia elkészítésében és a különböző veszélyforrásokra hatékonyan reagáló védelmi intézkedések kialakításában. A vagyonvédelmi szolgáltatásokra vonatkozó javaslatunkat előzetes konzultáció után, a feladatok és a terület egyedi sajátosságainak megismerését követően, testre szabottan alakítjuk ki.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

Legyen szó bármilyen rendezvényről; gáláról, sporteseményről, kulturális eseményről, cégünk profi szakember gárdával biztosítja a vendégek gondtalan szórakozását. A meghatározott részvételi és biztonsági szabályokat kollégáink teljes mértékben követik és udvariasan, de szigorúan betartatják a résztvevőkkel. Legfőbb célunk, hogy maradéktalanul kiszolgáljuk megbízónk igényeit. Ennek érdekében segítünk a rendezvény szervezői szakaszától kezdve, a lebonyolításon keresztül egészen a rendezvényt záró feladatokig.

Tovább

Pénz- és értékszállítás

Biztosítjuk készpénz és értéktárgy szállítását saját gépjárműveinkkel – akár fegyveres kísérettel is. A rendkívül speciális, bizalmi munkakörre már több éve társaságunknál dolgozó, kipróbált alkalmazottaink közül, szigorú normák alapján választjuk ki kollégáinkat. Az értékek leszállítását követően biztosítjuk a helyszínt annak biztonságos elhelyezéséig, illetve a tranzakció lebonyolításáig. Munkatársaink a szolgáltatással kapcsolatos információkat bizalmasan kezelik, erre vonatkozóan minden esetben titoktartási nyilatkozatot tesznek.

Tovább

Személyvédelem

A személyvédelem az őrzés-védelem talán legismertebb szakterülete, cégünk legszenzitívebb szolgáltatása, amelynek során munkatársaink akár hosszú hónapokra nagyon szoros kapcsolatba kerülnek ügyfeleinkkel és azok családtagjaival. A testőrök kiválasztása is ügyfelünkkel közösen történik, hiszen a szimpátia és a bizalom kiemelten fontos. Kollégáink rendszeresen részt vesznek elméleti valamint gyakorlati képzéseken, nemzetközi tapasztalatokkal, magas szintű idegennyelv-tudással, speciális- (elsősegélynyújtás, újraélesztés), valamint protokoll ismeretekkel rendelkeznek.

Tovább

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!