Pandémiás akció csomag

A járványhelyzetre való tekintettel bővítettük portfoliónkat, új szolgáltatásokat vezettünk be annak érdekében, hogy megkönnyítsük partnereink számára az üzleti folytonosság fenntartását.

1/ Hideg ködös fertőtlenítés, melynek következtében az esetleg ott lévő COVID-19 (koronavírus) elpusztul, és a fertőtlenítőszer gátolja a kezelt felületen a vírus újbóli megtapadását.

Cégünk saját hidegködgenerátort szerzett be és kialakítottunk egy beavatkozó egységet, melynek tagjai megkapták a megfelelő képzést és védőfelszerelést a tevékenység szakszerű kivitelezéséhez.

Hidegköddel végzett épületfertőtlenítésünkről ITT olvashat bővebben>>

 

2/ Covid-19 szűrés: Szakértői partnerünk segítségével a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

Vállalatok helyszíni covid-19 szűrése. ( 20-10.000 főig)

Országos vizsgálati pontokon történő szűrés. ( kisebb létszám esetén, tehát 1-20 fő )

Stratégiai készletek biztosítása antigén- és antitest  gyorstesztekből.

 

3/  Digitális arcfelismerő és testhőmérő terminál: Ez a terminál a piacon szinte egyedülálló módon alkalmaz "csukló-hőmérés" alapú testhőmérséklet ellenőrzést. Ez a termék ajtók, illetve bejáratok mellé telepítve alkalmas arra, hogy 1 mp-en belül lemérje a látogató hőmérsékletét, azt azonnal kijelezze és ha a beállított érték felett van (37,2C°) akkor riasszon.

Rendelkezik arcfelismerő funkcióval is, ez a funkció bekapcsolható ahol szükséges, így akkor arc alapú beléptető terminálként is használható. Továbbá a kamera rész felismeri, hogy valaki visel-e maszkot vagy sem és ezek, illetve a hőmérés alapján tud mágneszáras ajtót, vagy forgóvillát vezérelni a beléptetéshez.

A terminálhoz - ha nem lehetséges falra szerelni - egyedi gyártású, igényes kivitelű oszlopot is tudunk biztosítani.

 

4/ Testhőmérsékletmérő és ellenőrző mobil kamerarendszer, amely nagy tömegben is pontos (+/-0,3) celziuszos hőmérséklet mérést tesz lehetővé a beépített mesterséges intelligencia-vezérelt algoritmusa segítségével, akár már 3 méteres távolságból is. A kamera egy telepített referencia hőmérsékletforráshoz képest méri az emberek fején a testhőt. A képek egy rögzítőegységen tárolódnak, egy kliens szoftveren keresztül láthatóak a belépő emberek hőmérséklet adatai élőképen. Egyidejűleg több személy testhőmérséklete mérhető, hatékony beléptetéssel. Azonnali riasztás a normálistól eltérő testhőmérséklet esetén. A könnyen és gyorsan telepíthető, mobil rendszert szájmaszk viselése sem zavarja.

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot központi elérhetőségeink valamelyikén, ahol az illetékes kollégánkhoz fogják Önt irányítani!

5/ Emelt szintű pandémiás őrszolgálat biztosítása:
Vagyonőreink egészségügyi tesztelésen esnek át kéthetente, és csak a negatív teszttel rendelkező őrök állhatnak szolgálatba. El vannak látva egészség megóvására alkalmas eszközzel is, mint gumikesztyű, szájmaszk, kézfertőtlenítő. Munkatársaink a járvány megelőzési protokollt illetően megfelelő képzésben részesülnek. A belépő dolgozókat, beszállítókat és vendégeket digitális testhőmérsékletmérővel szűrik, annak érdekében, hogy a lázas személyeket viszonylag nagy biztonsággal felismerjék, továbbá minden egyéb szokásos rutin feladatot is ellátnak a szolgálati helyen. Ellenőrzik adott esetben azt is, hogy a belépő személyek viselnek-e megfelelő védőfelszerelést (kesztyű, szájmaszk).

 

6/ IDSS valós idejű elektronikus jegyzőkönyv rendszer, amely azonnali hozzáférést jelent a felhasználók számára. Ezzel a technológiával a megrendelők kontaktus nélkül, virtuálisan kapnak folyamatosan azonnal jelentést minden releváns eseményről, továbbá feladatokat is ki tudnak adni, (amely írásban naplózásra kerül) és azonnal megjelenik a végrehajtó állomány tabletjén! Mindez a gyors és egzakt kommunikáció szempontjából fontos!