Pénz- és értékszállítás

 

Magyarország teljes területén, valamint nemzetközi szinten nyújtjuk Önnek pénz- és értékszállítás szolgáltatásunkat. Gondoskodunk az értékek szállításáról, valamint őrzéséről is adott esetben.
Szolgáltatásunkat vállalatok, cégek esetében akkor ajánljuk, amikor jelentősebb üzleti tranzakció valósul meg, vagy a cég olyan üzletet bonyolít le, ahol személyesen kell a készpénzt, vagy az értékes eszközt, információt eljuttatni a partnernek, vagy a pénzintézetnek. Biztosítjuk a vállalatok üzleti tevékenységéhez kapcsolódó készpénz és értéktárgy szállítását saját gépjárműveinkkel - akár fegyveres kísérettel is – országhatáron kívül és belül.

Pénz- és értékszállítás szolgáltatásunkat az alábbi értékek vonatkozásában kínáljuk:

  • készpénz;
  • ékszer;
  • festmény;
  • értékes vállalati termék;
  • adathordozón elhelyezett bizalmas üzleti információ;
  • műtárgyak;
  • üzleti dokumentáció.

A rendkívül speciális, bizalmi munkakörre már több éve társaságunknál dolgozó, kipróbált alkalmazottaink közül, szigorú normák alapján választjuk ki kollégáinkat.
A megbízás végrehajtását megelőzően informatikai és technikai eszközökkel ellenőrizzük a várható útvonalat, több variációs megközelítési lehetőséget dolgozunk ki, elemezzük az esetleges veszélyforrásokat. Összeállítjuk a szükséges személyi állományt és technikai eszközrendszert, szükség esetén megkérjük az előírt hatósági engedélyeket. Innovatív technikai (smart telefon, festékpatron) eszközök alkalmazásával emeljük szolgáltatásunk színvonalát, ezzel is hozzájárulva értékeinek megóvásához.
Az értékek leszállítását követően biztosítjuk a helyszínt annak biztonságos elhelyezéséig, illetve a tranzakció lebonyolításáig.
Munkatársaink a szolgáltatással kapcsolatos információkat bizalmasan kezelik, erre vonatkozóan minden esetben titoktartási nyilatkozatot tesznek.

Pénz- és értékszállítás garanciavállalás:
A Generali-Providencia Biztosító Zrt.-nél kötött felelősségbiztosításunk:

értékszállításra 50 millió Ft / kár
pénzszállításra 25 millió Ft / kár
pénz- és értékcikk kísérésre 50 millió Ft / kár
pénz és értékcikk őrzésére 25 millió Ft / kár

értékben biztosítja szolgáltatásunkat.

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!