Rendszámfelismerő és CCTV rendszer korszerűsítése

maxresdefault_rendszamfelismeroPartnerünk, az ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft. több mint tíz éven át használta az általunk telepített rendszámfelismerő kamerarendszert, amely nemrég megérett a korszerűsítésre.

Hosszabb előkészítés után, a napokban adtunk át két – jelenleg a legkorszerűbb elitbe tartozó – eszközt, melyek a napi szinten fennálló igen nagyszámú járműves be-, illetve kiléptetést segítik és ellenőrzik.

Az egyik eszköz az ARH cég „ParkIT” rendszámfelismerő rendszere, amelyet évek óta és világszerte használnak megelégedéssel az Ügyfelek, a másik pedig a szintén az ARH berkein belül fejlesztett „Intellio IVS4” multifunkciós térfigyelő szoftver, amely főképpen „intelligens” képfeldolgozó megoldásaival és a működéséhez szükséges hihetetlenül kis sávszélességgel emelkedik ki a többi piaci szereplő közül.

Reményeink szerint az újonnan kialakított rendszerek magas műszaki színvonalukkal partnerünk minden igényét kielégítve még sokáig segítik az ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft. életét.

 

Biztonságtechnikai üzletágunkról bővebben itt, partnerünkről itt olvashat!