Szakértői tevékenységek

Biztonsági audit

A rizikófaktorok kellő időben történő feltárása, analizálása, s azok elhárítása lehetővé teszi a cégek zavartalanabb, stabilabb működését. Partnereinknél biztonsági audit keretében kockázatelemzést végzünk, amely keretében feltárjuk a védelmi rendszer hiányosságait. A feltárt hiányosságok alapján javaslatot készítünk ezek kiiktatására.

Tovább

 

Kamerarendszer audit

Adott esetben egy felszerelt rendszer azt a hamis illúziót keltheti, hogy nagyobb biztonságban tudhatjuk a kamerák látószögében lévő értékeket, ám ez közel sem biztos, ha a finomhangolás, tesztelés nem történt meg.

A rendszer telepítését végző biztonsági cégek mérnök szakemberei az esetek többségében befejezettnek tekintik munkájukat azzal, hogy a megrendelt kamerákat felszerelték a kijelölt helyekre, és azok képei befutnak a vagyonőr szolgálati helyén felállított munkaállomásra.

Tovább

 

Magánnyomozás

Cégünk jogi- és magánszemélyek megbízásából évek óta végez eredményes magánnyomozói tevékenységet. Kizárólag törvényes kereteken belül, az adatvédelmi és a személyiségi jogokra vonatkozó szabályok betartásával dolgozunk. Széleskörű technikai háttér mellett, elmélyült szakmai ismeretekkel rendelkező, felkészült munkatársak látják el a magánnyomozói tevékenységeket.

Tovább

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!