Társadalmi felelősségvállalásunk

Társaságunk legfőbb célkitűzése, hogy az egyik legfontosabb emberi szükséglet alapját teremtsük meg, a biztonságot. Társaságirányításunk alapelve, hogy a töretlen innováció és a megfelelő társadalmi szerepvállalás az emberek biztonságának javításához vezet, ez pedig a társadalom egészét szolgálja.

Célunk, hogy korszerű és elérhető árú szolgáltatásokkal, folyamatosan bővülő portfolióval, innovatív megoldásokkal álljunk a lakosság és a vállalatok biztonságának szolgálatában, és tevékenységünkkel hozzájáruljunk a magyar gazdaság fejlődéséhez, az ország versenyképességének javításához is.

Társadalmi felelősségvállalásunk részeként folyamatos párbeszédet folytatunk partnereinkkel, a civil társadalom képviselőivel és a hatóságokkal. Meggyőződésünk, hogy főként azokon a területeken kell szerepet vállalnunk, segítenünk, amelyek tevékenységi körünkhöz kapcsolódnak.

Ilyen terület például a civil lakosság önvédelmi képzése, esetenként felkérésre előadást is tartunk bűnmegelőzésről iskolákban, önvédelmi bemutatóval egybekötve.

Nem tevékenységi körünkhöz kapcsolódik ugyan a környezetvédelem, viszont elmondható róla, hogy mindannyiunk közös ügye. Beléptünk a Privát Klímaszabályozási Mozgalom támogatói közé, székházunk előkertjébe támogatásunk szimbólumaként egy smaragdfát ültettünk.