Videó távfelügyelet

Úgy érzi a klasszikus, kizárólag riasztási alapon működő távfelügyeleti rendszer nem ad elég biztonságérzetet Önnek , és még mindig aggódik értékei elvesztése miatt? Ön számára a videótávfelügyeleti szolgáltatásunk lehet a megoldás.

 

Milyen előnyöket nyújt szolgáltatásunk:

  • Távfelügyeleti állomásunkon diszpécsereink 0-24 órában fogadják, felügyelik, rögzítik az objektumoknál elhelyezett kamerák képeit.
  • A kamerák rögzítik a bűncselekményeket, és riasztást adnak, tehát valós időben reagálunk!
  • Intézkedéseink sokkal hatékonyabbak, mivel nem csak a riasztórendszer jelzésére tudunk hagyatkozni, hanem konkrét eseményeket látunk megtörténni. A diszpécsernek lehetősége van a járőrszolgálatot azonnal kiküldeni a helyszínre, és az ott elfogott illetéktelen behatolót a hatóság kiérkezéséig visszatartani.
  • Az előző pontból kifolyólag a téves riasztások száma is leredukálódik, mivel diszpécsereink saját szemükkel látják az eseményeket megtörténni, így leellenőrizhetik, hogy egy betörő vagy egy kisállat járkál a kertünkben. Ezzel rengeteg pénzt spórolnak meg, ami a járőrünk kiérkezésével járt volna.
  • Az interneten keresztül ügyfeleink bármikor megtekinthetik okostelefonjukról, számítógépükről az otthonuk kameraképeit, amely nagyfokú megnyugvást jelenthet számukra.
  • Megoldásunk költséghatékony, a kamerák, riasztórendszerek egyszeri telepítési költségén túl kedvező felügyeleti havidíjat biztosítunk ügyfeleink számára.*

 

*a karbantartás díja objektumonként változó

Videotávfelügyeleti szolgáltatásunk árai

Lakossági alapdíj:

1-től 5 kameráig: nettó 16 000 Ft + áfa

6. kamerától: +3000 Ft + áfa/ kamera

 

Üzleti alapdíj:
1-től 5 kameráig: nettó 17 000 Ft + áfa

6. kamerától: +3000 Ft+ áfa/ kamera

 

Részletes áraink ide kattintva tekinthetők meg.

 

 

Kérjen videórendszer kiépítésre árajánlatot:

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!

Kapcsolódó blogbejegyzések

Lépjen velünk kapcsolatba

Tel.:  +36 1 368 2002
E-Mail: info@ormester.hu

Kérjen ajánlatot

* kötelezően kitöltendő mező

Bővebben itt tájékozódhat!