Megerősített biztonsági szolgálat

A kialakult geopolitikai helyzetre való tekintettel egyik stratégiai  partnerünk megerősített őrszolgálatot kért tőlünk, amelyet azonnal teljesítettünk. Társaságunk máris felkészült, egy olyan esetleges forgatókönyvre, ahol a megrendelők hatékonyabb és erőteljesebb biztonsági szolgálatra tartanak igényt. Cégünk mindig igyekszik gyorsan reagálni a  piaci helyzet hektikus vált...
Olvasson tovább

Riasztórendszert telepítettünk

 Ezúttal a Magyar Autóklub számára telepítettünk riasztórendszert. Időnkét elengedhetetlen a megfelelő működéshez a korszerűsítés. Partnerünk Magyarország egyik legnagyobb autós civilszervezete.  Köszönjük a lehetőséget új ügyfelünknek, továbbra is azon dolgozunk, hogy minőségi szolgáltatások nyújtásával növeljük megelégedett megrendelőink körét!  
Olvasson tovább

Újabb recepciós és biztonságtechnikai munkát nyertünk

Ezúttal a Bvl Property Zrt. bízott meg minket  budapesti irodájának recepciós feladataink ellátásával, valamint biztonságtechnikai telepítésekkel.  A vállalat 2020 óta működik, ingatlan bérbeadással foglalkoznak. Köszönjük a lehetőséget új ügyfelünknek, továbbra is azon dolgozunk, hogy minőségi szolgáltatások nyújtásával növeljük megelégedett megrendelőink körét!
Olvasson tovább