Kincs Gergely

kincs_gergelyIgazgatósági tag

1982-ben született Beregszászon. Első egyetemi végzettségét a Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Karán, mint közgazdász (Msc) szerezte, második diplomáját a Budapesti Gazdasági Egyetem, nemzetközi tanulmányok szakán, nemzetközi tanulmányok szakértőként (Msc) vehette át.
A folyamatos tanulás és önképzés híve. Különböző vezetői, projektmenedzseri és egyéb személyiség és kompetenciafejlesztői képzésen, szakmai tanulmányúton vett és vesz részt a mai napig mind külföldön, mind belföldön egyaránt.
Beszél angol, orosz és ukrán nyelveken.
Üzleti, vállalatirányítási és operatív menedzseri tapasztalatait, Nyrt.-k és Zrt.-k tekintetében is, a külkereskedelem, a szolgáltatóipar és a kutatás-fejlesztés területén szerezte különböző formákban és szinteken.
Civil tevékenységek tekintetében gazdaságfejlesztéssel és társadalmi érdekképviselettel foglalkozó szervezetekben tölt és töltött be különböző pozíciókat.
Több éve boldog házasságban él feleségével és büszke édesapja gyermekének.
Életének fontos része a sport. Évekig versenyszinten könnyűatlétikával, később hobbiszinten küzdősportokkal és kosárlabdával foglalkozott. Családja és munkája mellett szabadidejében sportol és olvas.