Távfelügyelet “ingyen”? Lehetséges!?

ELIT telefon csoportba csatlakozott távfelügyeleti partnerünk véleménye

“Lehetőséget kaptam az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. távfelügyeleti ügyfeleként, hogy a náluk lévő ELIT telefon csomaghoz csatlakozhassak. A csatlakozásra 2018 őszén került sor. Nagyon jónak tűnt az ajánlat, ami be is váltotta azt, amire számítani lehetett. Nyugdíjasként több társadalmi szervezet elnökségének tagja vagyok és így nagyon sokat kell telefonálnom. A számláim az egekbe szálltak sokszor, pedig igyekeztem kedvező csomagokhoz csatlakozni és a lehető legkevesebbet beszélni.

Amióta ehhez a csomaghoz csatlakoztunk párommal jelentősen csökkent a telefonszámlánk. A páromé a felére, az enyém az 1/3-ra esett vissza. Ami annyit jelent, hogy az addigi 15.000 Ft körüli telefonszámla összege 5-5200 Ft havonta. Ezzel a lehetőséggel többet spórolunk havonta, mint amennyit a távfelügyeleti szolgáltatásért fizetünk, így kvázi “ingyen” kapjuk a távfelügyeletet.

A díjcsomag tartalmaz internetes alapot is, ami nekem elegendő, mert a telefonomon nem szeretek internetezni. De lehetőség van a 100 MB-n felül további, akár 10 GB mennyiségű internet forgalmat is megrendelni elég kedvező tarifával.

Ezen felül egy kollégám is becsatlakozott, de többen is gondolkodnak az átálláson. Az, aki már a második hónapot tölti a csomagon belül, jelezte, hogy neki is megfeleződött a havi számlája.

Tehát elmondható, hogy ez egy nagyon felhasználóbarát csomag, amit csak ajánlani tudok az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. parnereinek!

A csomag előnye még az alacsony másodperc alapú számlázás, és a kedvező árú SMS. Én naponta 10-15 SMS-t küdök vagy fogadok, így nem mindegy mennyibe kerül.

Köszönöm a lehetőséget az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt-nek!”

Lovasi József
ny.r. alezredes
az IPA MSZ KMSZ Elnöke